Nemzetközi Klub a Politológia Tanszéken

2015. október 6-án elindult a Nemzetközi Klub, melynek célja, hogy a hallgatók kötetlen körülmények között tudjanak találkozni egymással, az oktatókkal, vagy ismert szakemberekkel.

A Klub mai témája az ERASMUS program volt. Tóth-Dolenszky Réka, a Mobilitás Iroda vezetője a külföldi tanulmányi programokról, szakmai gyakorlati lehetőségekről, azok feltételeiről, anyagi vonzatáról beszélgetett a hallgatókkal.
Pálinkás Réka és Kömlői Fanni nemzetközi tanulmányok szakos hallgatók megosztották tapasztalataikat hallgatótársaikkal az Erfurti Egyetemen folytatott résztanulmányaikról.
María Gabriela Fuertes Jiménez, a Politológia Tanszék nemzetközi tanulmányok MA szakos hallgatója, aki Ecuadorból érkezett hozzánk, a családjáról mesélt a résztvevőknek.
Dr. Horváth Ágnes, a Politológia Tanszék vezetője elmondta, hogy nagyon fontosnak tartja a hallgatók mobilitás-programjait. A külföldön végzett tanulmányok, az ott szerzett tapasztalatok, az idegen nyelven hallgatott előadások, más intézmények programjainak és más országok diákjainak megismerése az alapkövei a hallgatók szakmai fejlődésének.

 

                      


< Vissza